Pakket informatie

Gefeliciteerd met jouw eindejaarspakket!

De gever heeft dit pakket gegeven om haar/zijn waardering tot uiting te brengen voor de speciale verbinding die jullie met elkaar hebben.
Én met de keuze voor dit pakket toont  hij (of zij) ook dat hij hart heeft voor onze lokale economie en onze medemens.

  1. Lokaal: De artikelen in elk pakket zijn met liefde geleverd door ondernemers uit Arnhem of nabije omgeving.
  2. Sociaal: Deze pakketten zijn ingepakt door Scalabor, waar mensen werken die zich met liefde hebben ingezet om jouw pakket met zorg in te pakken.
  3. Waardengedreven: De artikelen in dit pakket zijn van zo natuurlijke mogelijke oorsprong, zonder conserveringsmiddelen (of zo min mogelijk).
  4. Maatschappelijk gedreven: Met de aanschaf van dit pakket zijn we in staat om 7% van de pakketwaarde aan een lokaal maatschappelijk goed doel te schenken. Dit jaar zal dat het Arnhemse Ronald Mc Donald huis zijn: Het Boshuus.

We wensen jou en je naasten heel veel plezier met de inhoud van dit pakket!

NB: Jouw eindejaarspakket is met de grootste zorg ingepakt. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn (beschadigd, gebroken of is de kwaliteit niet wat je verwacht?), neem dan zo snel mogelijk contact op via de mail: welkom@arnhemlokaal.nl

  • Versproducten: Zo zijn in de meeste pakketten versproducten verwerkt, zoals Ernems Roem (De kaas). Deze kaas is alleen houdbaar als de vacuum verpakking intact is. Graag vóór het gebruik even nakijken. Is de kaas niet meer vacuum verpakt? Dan graag even contact met welkom@arnhemlokaal.nl en we regelen in overleg met jou graag een vervanging of een andere passende oplossing!
  • Koffiecups: De combinatie apparaat – koffie cup luistert nauw.  Mocht je problemen ervaren met het gebruik van de koffiecups, lees dan hier verder. Mochten er desondanks zich toch klachten blijven voordoen bij het gebruik van de koffiecups, dan horen we dat graag en zoeken we samen een passende oplossing.  Mail naar welkom@arnhemlokaal.nl

Ik ben ervan overtuigd dat íedereen een bijdrage kan leveren aan een fijnere leefomgeving. Ik doe dat zelf door verantwoord te consumeren/consuminderen, en door bewust te zijn bij wie ik koop en wát ik koop. Daarom ben ik met mijn bedrijf Arnhem Lokaal aangesloten bij dé duurzame community in Arnhem: Arnhems Hert.
Een van de instrumenten die we daar inzetten, is het gebruik van lokaal en circulair geld: Het Arnhems Hert. Ik ontvang Arnhems Hert, en ik geef dat lokaal en duurzaam weer uit. En ik ik weet dat mijn ontvangers dat ook weer doen. Keer op keer op keer.... Waardoor ons geld langer in de regio blijft circuleren. En dáár hebben we allemaal voordeel bij!

Winkelwagen