Pakket informatie

Gefeliciteerd met jouw eindejaarspakket!

De gever heeft dit pakket gegeven om haar/zijn waardering tot uiting te brengen voor de speciale verbinding die jullie met elkaar hebben.
Én met de keuze voor dit pakket toont  hij (of zij) ook dat hij hart heeft voor onze lokale economie en onze medemens.

  1. Lokaal: De artikelen in elk pakket zijn met liefde geleverd door ondernemers uit Arnhem of nabije omgeving.
  2. Sociaal: Deze pakketten zijn ingepakt door Scalabor, waar mensen werken die zich met liefde hebben ingezet om jouw pakket met zorg in te pakken.
  3. Waardengedreven: De artikelen in dit pakket zijn van zo natuurlijke mogelijke oorsprong, zonder conserveringsmiddelen (of zo min mogelijk).
  4. Maatschappelijk gedreven: Met de aanschaf van dit pakket zijn we in staat om 7% van de pakketwaarde aan een lokaal maatschappelijk goed doel te schenken. Dit jaar zal dat het Arnhemse Toon Hermans Inloophuis zijn.

We wensen jou en je naasten heel veel plezier met de inhoud van dit pakket!

Tjwan Oei
Oprichter Arnhem Lokaal

Alle produkten in jouw eindejaarspakket zijn met de meeste zorg geproduceerd, verpakt en vervoerd. Mocht er desondanks een van de producten niet aan de verwachtingen voldoen, neem dan contact met ons op via ons emailadres: welkom (at teken) arnhemlokaal.nl
Dan zoeken we een passende oplossing.

Ik ben ervan overtuigd dat íedereen een bijdrage kan leveren aan een fijnere leefomgeving. Ik doe dat zelf door verantwoord te consumeren/consuminderen, en door bewust te zijn bij wie ik koop en wát ik koop. Daarom ben ik met mijn bedrijf Arnhem Lokaal aangesloten bij dé duurzame community in Arnhem: Arnhems Hert.
Een van de instrumenten die we daar inzetten, is het gebruik van lokaal en circulair geld: Het Arnhems Hert. Ik ontvang Arnhems Hert, en ik geef dat lokaal en duurzaam weer uit. En ik ik weet dat mijn ontvangers dat ook weer doen. Keer op keer op keer.... Waardoor ons geld langer in de regio blijft circuleren. En dáár hebben we allemaal voordeel bij!

Winkelwagen