bestellen bij Arnhem Lokaal kan altijd, met of zonder registratie als vaste klant.

Zonder account direct zakelijk of particulier bestellen? Je kan direct bij ons bestellen, ook zonder account. En je kan ook in Arnhems Hert afrekenen. (naast de bestaande mogelijkheid om via Ideal en de bank van jouw keuze te betalen).

Registratie als vaste klant: Wil je het jezelf makkelijker maken in de toekomst, dan kun je tijdens je bestelling een Arnhem Lokaal account aanmaken. Wil je nu alvast een account aanmaken, dan kan dat ook. Als vaste klant ontvang je van ons een account en wordt je op de hoogte gehouden van de laatste acties en aanbiedingen, en van nieuwe producten die we aan Arnhem Lokaal hebben toegevoegd. Verder hoef je je adres gegevens niet meer elke keer in te vullen. Registreer dan als vaste klant.

Zakelijk op rekening bestellen? Voor zakelijke klanten bieden we ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dat kan voor één medewerker ingericht worden, en we kunnen die mogelijkheid ook inrichten voor alle budgethouders of bestellers namens budgethouders.

Voor de volgende organisaties is deze mogelijkheid al ingericht:

 • Gemeente Arnhem
 • Bedrijfsvoeringsorganisatie de Connectie

Ben jij een medewerker van een van deze organisaties? Meld je dan als zodanig aan, en je kunt direct beginnen met bestellen. (NB: We zijn nog bezig om je referentiecode of boekingscode op de factuur te vermelden. Wil jij met jouw organisatie óók op rekening kunnen bestellen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op:  Contact

Samengevat: Bij het registreren als vaste klant kan je kiezen uit de volgende opties:

 1. Particulier: Prijzen worden incl. BTW getoond en betalingen tijdens het bestellen is mogelijk met Circulair Geld en met Euro’s (via Mollie).
  Je account wordt automatisch en direct goedgekeurd.
 2. Zakelijk: Prijzen worden binnenkort excl. BTW getoond en betalingen tijdens het bestellen is mogelijk met Circulair Geld en met Euro’s (via Mollie).
  Je account wordt automatisch en direct goedgekeurd.
 3. Zakelijk (op rekening na akkoord): Prijzen worden binnenkort excl. BTW getoond en bestellen kan op rekening.
  Je accountaanvraag  wordt automatisch geregistreerd en binnen 48 uur opgevolgd (we keuren deze dan goed, of komen bij je terug voor meer informatie).
 4. Budgethouders/bestellers goedgekeurde organisaties (op dit moment zijn dat de gemeente Arnhem en bedrijfsvoeringsorganisatie de Connectie): Bestellen kan op rekening.
  Je account is direct na het openen actief.
Winkelwagen