Ook duurzame partner van Arnhem Lokaal worden?

Ben jij een Arnhemse ondernemer? En heb je typische producten met een Arnhems tintje? In Arnhem gemaakt, in Arnhem ontworpen, en dan het liefst zo duurzaam/biologisch en circulair mogelijk?
Dan komen we graag in gesprek met je! We verkennen dan graag of we jouw producten ook op Arnhem Lokaal kunnen aanbieden. Als relatiegeschenk of als onderdeel van een eindejaarspakket.

Interesse, of vraqen? Neem dan contact op met Tjwan Oei: 06-40121410 of mailen: “welkom, het @teken en dan arnhemlokaal.nl”)

Heb je al een webshop, en ben je geïnteresseerd in een extra afzetkanaal? Of heb je nog geen webshop, en overweeg je er een in te richten?
In beide gevallen raden we je aan om een webshop bij Arnhem Lokaal in te richten.

  • Je winkel wordt via Arnhem Lokaal beter gevonden. Net als op een markt of een winkelstraat: het is belangrijk dat kopers je winkel weten te vinden. Als je een webshop bij Arnhem Lokaal inricht, weten potentiele kopers je te vinden, of ze nu op Arnhem lokaal zoeken of op de naam van jouw winkel. Arnhem Lokaal voert actief SEO (Search Engine Optimalization) activiteiten uit, waardoor we steeds beter vindbaar zijn.
  • De betalingsmethoden Ideal, op rekening bestellen en het lokale circulaire betaalmiddel Arnhems Hert zijn al voor je ingericht.

Voordelen van een eigen webshop bij Arnhem Lokaal: Op een makkelijke manier je omzet verhogen.

  • Geen technische rompslomp (backups en alle andere techniek wordt voor je geregeld)
  • Gedeelde en daardoor lagere website hosting kosten. 
  • Overzichtelijke en transparante transactie kosten.
  • Extra zichtbaarheid door aanwezigheid met collega aanbieders bij Arnhem Lokaal
  •  Meeliften op de promotie die Arnhem Lokaal doet voor haar webshop opdrachtgevers
Winkelwagen