Samenstelling Eindejaars pakketten

We bieden meerdere varianten eindejaarspakketten aan.  Én we bieden een heel scala aan producten van Arnhemse leveranciers. Wil je weten waar de producten van jouw pakket vandaan komen? Lees dan hieronder verder.

(Afhankelijk van het soort eindejaarspakket wat jij hebt ontvangen, zul je in onderstaand overzicht de leveranciers tegenkomen van de producten van jouw eindejaarspakket. Niet alle leveranciers leveren producten voor álle pakketten).

Vinoos Winegums - Vinoos (Arnhem)

Vinoos introduceert eetbare wijn in de vorm van échte wine gums. Een nieuwe, unieke smaakbeleving, verkrijgbaar in de smaken Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rosé, Merlot, Prosecco en Sparkling Rosé. Ervaar een samenspel tussen zintuigen; een geursensatie, een tasting en een afdronk.

Vinoos: een bedrijf met een internationale uitstraling, maar toch écht met roots in Arnhem! Voor de orderafhandeling maakt Vinoos gebruik van Scalabor.
De Vinoos wine gums zijn geschikt voor Vegans en glutenvrij!

Marmelades - Noordland (Arnhem)

Noordland is een kleine ambachtelijke start-up in duurzaam fruit. Zij telen en verkopen fruit, dagvers in het seizoen en verwerkt tot jam, moes, marmelade, gelei en sap, en in broden, cakes, koeken en taarten jaarrond. Noordland is partner van Natuurcentrum Arnhem bij het beheer en de exploitatie van hun biologische boomgaarden. Ruim 100 fruit- en notenbomen worden door Noordland onderhouden. De oogst wordt vers en verwerkt verkocht, onder meer via de boerderijwinkels van stadsboerderijen De Korenmaat en Presikhaaf. Daarnaast werkt Noordland ook samen met Museumtuin ‘t Olde Ras, Stadslandbouw Mooieweg en PUURland.

Metworst - Slagerij Putman

De metworsten zijn luchtgedroogde boerenmetworsten. Dit worstje kenmerkt zich door de eenvoud. Er zit alleen maar peper , zout en ascorbaat in. Het recept is van mijn opa die de worsten ruim 80 jaar geleden al maakte in Westervoort. Het wordt aan de lucht gedroogd. De tijd die ze krijgen om te drogen/rijpen is belangrijk voor de smaak. Wij maken al onze worsten van het Porc Best varken van Patrick v.d. Berg in Dodenwaard. Hij is aangesloten bij het keten duurzaam varkensvlees. Wij kopen bij hem halve varkens die wij van kop tot staart verwerken in onze worstmakerij aan de Steenstraat in Arnhem. Het verse gewicht van een worst is 150 gram. Na ongeveer 10 tot 14 dagen is het ruim 30 procent van zijn gewicht verloren en weegt het worstje nog ongeveer 100 gram. Daarnaast levert Putman ook de huisgemaakte runderragout. De ragoutbakjes worden betrokken van een Belgische fabrikant. Dé gouden tip naar een Arnhemse pasteibakjes bakker belonen we graag, want die hebben we nog niet gevonden...

Kerststol en Cantucinni - Bakkerij Tom van Otterloo

Bakkerij Tom van Otterloo is een ambachtelijk bedrijf waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en geleerd. Het bedrijf bereidt en verkoopt vol passie via haar eigen winkels, smaakvol authentiek brood en aanverwante producten. Er is aandacht voor mens en milieu en in al haar activiteiten staat het ambachtelijk product én de klant centraal.

De Kerststol wordt zonder conserveringsmiddelen vers gebakken. Tom bakt de zachte Cantucinni speciaal voor onze eindejaarspakketten.

Bakker Tom is een bevlogen voorstander van lokaal ondernemen. Zijn bakkersbedrijf is de spil van meerdere lokale voedselketens.

Steenstraat 81 en Graaf Lodwijkstraat 2

Lentehoning - Imkersvereniging Arnhem/Velp

De Imkervereniging Arnhem Velp e.o. is met ruim 140 leden/donateurs een grote imkervereniging binnen Nederland. Doel: het bevorderen van het bijenhouden in onze regio.De imkers van de Bijenstal zijn actief in de gemeenten Arnhem, Rheden en Rozendaal.
Imkersvereniging levert voor Arnhem Lokaal de honing. Honing is een natuurproduct en de bijen stoppen met de productie van honing aan het einde van de zomer. Dat betekent dat we voor de Kerstpakketten maar over een beperkte voorraad honing kunnen beschikken.

Arnhems Roem - Zuivelhoekje (Arnhem)

Houdt u van kaas, dan bent u op het juiste adres bij het Zuivelhoekje in de Steenstraat. Al meer dan 20 jaar is het Zuivelhoekje de specialist voor de echte levensgenieter. een familiebedrijf, dagelijks op zoek naar de mooiste kazen. Het assortiment, bestaande uit zo'n 450 harde en zachte kaassoorten, is dan ook werkelijk uniek in Nederland. 

Ernhems Roem is een kaas, gemaakt van weidemelk afkomstig van koeien die tenminste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei lopen. Eerlijke en heerlijke kaas! (150 g. of 250 g. afhankelijk van het type pakket)

Mamao koffiecups - Koffiebranderij Peeze (Arnhem)

Wij zijn Peeze. Een Arnhemse koffiebranderij met grote ideeën. Wij willen naast goede koffie maken, koffie GOED MAKEN. Koffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven. Want, koffie kan eerlijker, moet eerlijker. Daar werken wij elke dag aan.

Medium Roast
Smaakprofiel: kruidig en citrusachtig
Intensiteit: 3/5
Oorsprong: Honduras, Peru, Ethiopië, Indonesië
Certificering: Biologisch en Fairtrade Mamao, een medium Roast koffie, geleverd in een pak met 10 cups. Fairtrade en de cups zijn gemaakt van plantaardig materiaal en kunnen in de GFT afvalbak.

Biertjes - Durs (Arnhem)

De Arnhemse bierbrouwer Durs in hartje Klarendal (boven Goed Proeven) levert voor onze eindejaarspakket "Proeverij" hun "Ernhems Mokkel", Leip Hert (6,2%, 33 cl) en de "Dakhaas". Ernhems Mokkel (5,7 %, 33 cl) is helemaal door Arnhemse vrouwen bedacht en ontwikkeld, vandaar de naam. Leip hert is een hoppige I.P.A. en de "Dakhaas" (6,5%, 33 cl) is een eigenwijs blond biertje.

Durs circulair: Het op een na belangrijkste ingrediënt, de bostel (gekookte granen), gaat na gebruik niet zomaar de prullenbak in! Dit gaat naar de koeien van Zuivelboerderij Ijsseloord die er lekker van smullen en ook brengt Durs een deel naar Bakkerij Tom van Otterloo, die hier een overheerlijk bostelbrood van bakt. Zo draagt Durs een steentje bij aan een circulair proces.

Arnhems Bruggetje - Bakkerij Hilvers (Arnhem)

'Arnhems Bruggetje' is een koekje, waarvan de receptuur en vorm speciaal in het leven is geroepen ter nagedachtenis aan de gebeurtenissen bij de bruggen van Arnhem in de tweede wereldoorlog.

Appel/perensap - Zalig Fruit uit Zoelen

In het hart van de Betuwe teelt Rowan Philips hoogstamfruit. De vier hectaren van Zalig Fruit Zoelen staan vol peren-, kersen- en walnotenbomen. Appels en pruimen oogst het bedrijf bij biologische percelen in de omgeving. Een deel van de oogst wordt verwerkt tot sap, maar de vruchten en noten zijn natuurlijk ook heerlijk om zo uit het vuistje te eten. Met veel liefde levert Rowan de appel/perensap voor onze eindejaarspakketten.

Natuurcentrum Arnhem heeft Rowan van Zalig Fruit Zoelen en Tjwan van Arnhem Lokaal bij elkaar gebracht en mede dankzij Natuurcentrum Arnhem zijn we in staat geweest om deze heerlijke appel/perensap aan de eindejaarspakketten toe te voegen.

Earl Grey Thee - Cas meer dan koffie (Velp)

Cas is een koffie en thee kenner pur sang. Met zijn koffie en thee lounge trekt hij een gevarieerd publiek uit Velp en omstreken.
Voor het Arnhem eindejaarspakket hebben we gekozen voor een heerlijke Earl Grey thee. Een thee waarvan de geur alleen al heerlijk is! Cas is deelnemer bij Arnhems Hert en gevestigd in Velp.

De losse thee Earl Grey is een populaire zwarte thee melange. Deze thee is op karakteristieke wijze op smaak gebracht met sinaasappel en bergamot-olie van citrusvruchten uit Italië.

Biologische rode wijn Nucli Tinto - Wijnhuis Sonsbeek

Voor het Arnhems Eindejaarspakket heeft Wijnhuis Sonsbeek een prachtige biologische rode wijn van de wijngaarden van Neleman uitgekozen, de Nucli Tinto Organic.
Deze wijn gemaakt van Petit Verdot, Syrah en Tempranillo. Nucli is het Catalaanse woord voor kern, in dit geval de essentie van goede wijn. Vegan friendly! De Nucli Tinto is fruitig, heeft een fris aroma van rood fruit en duidelijke tonen van eikenhout. De smaak is sappig, vol en aromatisch met lichte en zachte tannines in de afdronk. Heerlijke toegankelijke ronde rode wijn, lekker om zo te drinken of te combineren met licht kruidige schotels van gevogelte of varkensvlees. Licht gekoeld het lekkerst.

Grow Your Thoughts kaarten -
Pluk de dag, green graphics (Arnhem)

Over Kim: Mijn naam is Kim Lagerweij en ik zie de wereld als een groot kado. Als grafisch ontwerper draag ik graag bij aan een nog mooiere wereld. De geschenken met groeipapier zijn een perfect medium voor mijn ontwerpen en voor jouw duurzame bedrijfscommunicatie. Een betere wereld begint bij je bedrijf Veel organisaties beseffen steeds meer het belang van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze willen impact maken met datgene waar ze goed in zijn en ze willen samen met hun klanten de wereld een stukje mooier maken! Als grafisch ontwerper met een groen hart help ik jullie graag aan een bloeiend geschenk dat nog lang in de gedachte van jullie klanten of personeel blijft en dat jullie boodschap versterkt.

Crackers en citroenkoekjes van Biologische Banketbakkerij Paul Koekie

Paul heeft in bakkerij Koekie zijn passie gevonden: door de afwisseling van het bakken, administratie, de markt en het ontwikkelen of verbeteren van producten is er in al die jaren nog geen dag geweest dat hij met tegenzin naar zijn werk is gegaan. Door het enthousiasme van collega’s Hette en Elise streven wij samen met veel plezier om perfectie in onze producten te vinden.

Het creëren van lekkere en mooie producten uit biologische grondstoffen is onze drijfveer en iets waar we nog jaren mee door willen gaan.

Zeep - Botma en van Bennekom (Arnhem)

Botma en van Bennekom maakt al haar producten met de hand in hun zeepatelier, hartje Arnhem (Sonsbeeksingel 96). Ons atelier in Arnhem is zo ingericht dat je van alle kanten mee kunt kijken en zien hoe wij onze producten maken om zo transparant mogelijk te zijn. De minimalistische lijn van zeep, balsem en olie maken wij met de hand van uitsluitend biologische en plantaardige ingrediënten. In uw eindejaarspakket is een van de volgende zepen ingepakt: Boszeep, of Versgewicht: 50 gram

Bonbonstrip - GRAND PASTEUR (Chocolatier by Hilvers)

Hilvers levert vanuit hun chocolade atelier in Oosterbeek speciaal voor de Arnhem Lokaal eindejaarspakketten een strip met 6 bonbons. En die zien er niet alleen fantastisch mooi uit, maar hebben elk ook hun eigen uitgesproken smaak. Proef ze alle zes! Voor de Eindejaarspakketten van Arnhem Lokaal voegt Hilvers de volgende smaken toe aan de bonbonstrip:
• Creme Brulee • Likeur 43 • Wherters • Pistache • Sinaasappel • Walnoot koffie

Winkelwagen