Kerstkaarten met typisch Arnhemse signatuur!

Met alle overdaad aan informatie via Social Media kunt u écht in positieve zin opvallen door een klassieke wenskaart per post naar uw relaties of medewerkers te sturen.
En kies dan voor een typisch Arnhemse wenskaart uit ons assortiment!  NB: We kunnen deze wenskaarten vanaf 100 stuks ook voor u bedrukken met uw eigen tekst én we kunnen deze wenskaarten desgewenst ook bijsluiten bij de eindejaarspakketten die we graag voor uw medewerkers en/of relaties voor u verzorgen! Klik hier voor het assortiment eindejaarspakketten.

Van de volgende Arnhemse ontwerpsters hebben we wenskaarten in het assortiment:

Kim Lagerweij, grafisch ontwerpster, gevestigd in Arnhem.

Bedrijf: PLUK DE DAG – Green Graphics

Kim is zich in haar ontwerpproces bewust van alle keuzes die zij tijdens het ontwerpproces maakt. En dat is zichtbaar in het eindresultaat door het gebruik van milieuvriendelijk papier en bio-inkten. Én je helpt de bijen een handje, doordat Pluk de dag een gedeelte van haar omzet schenkt aan een bijenproject.

PLUK DE DAG – Green Graphics is deelnemer bij het duurzame netwerk Arnhems Hert

Kies uit 7 verschillende ontwerpen!

Vanaf 100 stuks óók verkrijgbaar met een eigen tekst!

Dorota Roszkowska, beeldend kunstenaar, gevestigd in Arnhem.

Bedrijf: doroART

Dorota heeft uit haar serie Arnhemse Iconen een selectie gemaakt om af te drukken op de  speciale editie kerstkaarten. Deze wenskaarten kunt u hieronder bestellen. Test uw kennis van Arnhem en kijk hoeveel iconische gebouwen U herkent! Voor vragen of verzoeken voor maatwerk kunt u rechtstreeks contact opnemen met Dorota.

doroART is sympathisant bij het duurzame netwerk Arnhems Hert

Arnhemse Iconen speciale editie kerstkaarten

Verkrijgbaar met meerdere teksten in setjes van 10 stuks (€ 20,66 excl. BTW per set) en met eigen wenstekst binnenzijde kaart vanaf 100 stuks (€ 2,07 excl. BTW/kaart)

Winkelwagen