Arnhem duurzaam en lokaal eindejaarspakket groot

Een assortiment van 10 verschillende duurzame Arnhemse producten. Verpakt door Scalabor, hét sociale ontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland en vervoerd door het CO2 neutrale Arnhemse transportbedrijf Groene Rijders.  En bij elke aankoop van één van onze eindejaarspakketten steunt u het Toon Hermans Huis in Arnhem.

Daarmee hét sociale, maatschappelijk verantwoorde, duurzame en lokale Arnhems eindejaarspakket!

Samenstelling Arnhem Pakket Groot

Omschrijving van de inhoud: Arnhem Pakket Groot

Echte Arnhemse honing
Imkervereniging "De Bijenstal"

De Arnhemse imkervereniging levert al jaren echte Arnhemse Zomerhoning voor de eindejaarspakketten van Arnhem Lokaal. Afhankelijk van het type pakket: 250 g of 450 g

Strip met 6 luxe bonbons
Grand Pasteur: Chocolaterier by Hilvers

Ambachtelijke luxe chocolade. Proef het verschil. 6 heerlijke en in Oosterbeek ambachtelijk gemaakte bonbons door de bonbonmakers van Bakker Hilvers. In een mooie doorzicht verpakking. Smaken voor 2023: Crème Brûlée, Wherters, Pistache, Likeur 43, Walnoot-koffie en Sinaasappel.

Arnhems Bruggetjes
Bakkerij Hilvers

Geïnspireerd door de John Frost brug in Arnhem, heeft de Arnhemse bakkersfamilie Hilvers het recept voor het koekje "Arnhems Bruggetje" ontwikkeld.
24 koekjes, circa 250 g.

Chocolatte Puur sachets
Koffiebranderij Peeze uit Arnhem

3 Sachets Fairtrade Chocolatte Puur Warme chocolademelk, maar dan anders! Geen cacaopoeder of kant en klare chocolademelk, maar echte Belgische chocolade gecombineerd met verse warme melk. Chocolatte zorgt voor een pure en unieke smaakbeleving. Een absolute ‘must have’, niet alleen in de winter .

Graangeluk Streekpasta
Streekprodukten Graangeluk

In 2022 won de Stichting GraanGeluk zowel de Europese Arca Deli award van de Safe Foundation als de Gouden Mispel, een nationale landschapsprijs van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap. Heerlijke vegan en volkoren pasta product uit de omgeving van Arnhem! 300 g

Perensap
Natuurcentrum Arnhem

Een van de huisleveranciers van Natuurcentrum Arnhem is Zalig fruit Zoelen, heerlijk biologisch fruit uit de Betuwe. We zijn trots dat we namens hen 1 ltr. Appel/perensap, perensap of peer/rode bessensap aan de eindejaarspakketten hebben kunnen toevoegen.

Sesam crackers
(Paul Koekie, Arnhem)

Paul Koekie is al meer dan 40 jaar een Arnhemse koekjesbakker in Klarendal. Naast de koekjes bakt hij ook heerlijke hartige crackers van biologische grondstoffen. 100 g.​

Maanzaad- kerrie crackers
(Paul Koekie, Arnhem)

Paul Koekie is al meer dan 40 jaar een Arnhemse koekjesbakker in Klarendal. Naast de koekjes bakt hij ook heerlijke hartige crackers van biologische grondstoffen. 100 g.​

Studentenhaver

.Mark Wierbos van de Boerenhoeve uit de Versgaard in Velp heeft een luxe studentenhavermix samengesteld.
200 g.

Zeep
BOTMA & van BENNEKOM

Al onze producten worden met de hand gemaakt in ons zeepatelier in Arnhem. We stoppen alle liefde en aandacht in de bereiding, maar ook in het uiterlijk van onze zepen. Blok zeep á 50 g.

Goede doel 2023: Toon Hermans Huis Arnhem

Elke besteller draagt bij aan een donatie aan het Toon Hermans huis in Arnhem, Centrum voor leven met en na kanker. Het Toon Hermans Huis biedt steun , aandacht en geborgenheid aan mensen die geconfronteerd worden met kanker bij zichzelf of bij hun naasten. Per pakket dragen we in 2023 namens al onze opdrachtgevers 7% af aan het Toon Hermans Huis in Arnhem.

NB: De samenstelling van de geleverde pakketten kan soms afwijken van bovengenoemde specificatie. Soms in omvang beperkte hoeveelheden van natuurprodukten kunnen ons ertoe noodzaken een kleine wijziging in het assortiment aan te brengen.

Winkelwagen