Gouden Eindejaarspakket

12 heerlijke producten van Arnhemse en zo duurzaam mogelijke herkomst, verpakt door Scalabor en vervoerd door De Groene Rijders. De prijs voor dit Gouden eindejaarspakket inclusief inpakken, verpakking en een donatie aan het Ronald Mc Donald Boshuus in Arnhem bedraagt per 25-11-2022  € 57,75 (excl. BTW en aflevering.)

Dit Gouden pakket is óók te verkrijgen inclusief een prachtig
keukenschort van gerecyceld denim en afgewerkt met leeraccenten van
Donders Fashion 1860 (de meerprijs hiervoor bedraagt € 19,00  excl. BTW)

Producten in het Gouden eindejaarspakket:

De Bijenstal

De Imkervereniging Arnhem Velp e.o. is een afdeling van NBV ( Nederlandse Bijenhouders vereniging) te Wageningen. Met ruim 140 leden/donateurs zijn wij een grote imkervereniging binnen Nederland. Wij stellen ons als doel het bijenhouden in onze regio te bevorderen en de belangen van onze leden te behartigen. In ons pakket is dit jaar een pot van 250 g. lokale honing opgenomen.

Bakkerij Tom van Otterloo

Een vers gebakken Kerststol met natuurlijke ingrediënten, van zoveel mogelijk lokale oorsprong (450 g)

Natuurcentrum Arnhem

Een van de huisleveranciers van Natuurcentrum Arnhem is Zalig fruit Zoelen, heerlijk biologisch fruit uit de Betuwe. We zijn trots dat we namens hen 1 ltr. Appel/perensap aan de eindejaarspakketten hebben kunnen toevoegen.

Natuurcentrum Arnhem/Noordland

Een andere huisleverancier van Natuurcentrum Arnhem is Noordland. Noordland maakt van het fruit van Natuurcentrum heerlijke stroop en jams. Kleinschalige productie in Arnhem en met hart voor het fruit gemaakt.
Zwarte Stroop van appels en kruiden (zolang de voorraad strekt). Ander gaan we over naar een van de andere producten van Noordland (200 ml).

Weerlicht kaarsen

Kaars van 100% hergebruikt kaarsvet. Met haar atelier in Presikhaaf maakt Marja van Aalten al decennialang de meest prachtige kaarsen! Voor ons Gouden Eindejaarspakket hebben we gekozen voor een stervormige kaars.

Koffiebranderij Peeze

Eerlijke koffie uit Ethiopië, Peru, Honduras en Indonesië. Mamao, een medium Roast koffie, geleverd in een pak met 10 cups. Fairtrade en de cups zijn gemaakt van plantaardig materiaal en kunnen in de GFT afvalbak.

Cas meer dan koffie

De Earl Grey losse thee komt uit Sri Lanka. Deze thee krijgt haar karakteristieke smaak en geur door sinaasappel en bergamot-olie. (50 g)

Ronald Mc Donald Boshuus

Elke besteller draagt bij aan een donatie aan het Boshuus in Arnhem. Daarmee kunnen weer kinderen even kind zijn en genieten van er even uit te zijn. Per proeverij pakket dragen we 7% (€ 1,70) af aan het Ronald McDonald Boshuus.

Kim Lagerweij

Kim van Pluk de Dag, green graphics, ontwerpt (relatie) geschenken met groeipapier. De Grow Your Thoughts kaart die aan ons Gouden eindejaarspakket is toegevoegd, is daar bij uitstek een mooi voorbeeld van.

Bakker Hilvers

6 heerlijke en in Oosterbeek ambachtelijk gemaakte bonbons door de bonbonmakers van Bakker Hilvers. In een mooie doorzicht verpakking. Smaken varieren van Amandel, hazelnoot, tot exotische mango.

Het Gouden eindejaarspakket is verkrijgbaar met 3 biertjes van Durs of met een fles rode organische wijn van Neleman.

Durs

De Arnhemse bierbrouwer Durs in hartje Klarendal (boven Goed Proeven) levert voor onze eindejaarspakket "Proeverij" hun "Ernhems Mokkel" en de "Dakhaas". Ernhems Mokkel (5,7 %, 33 cl) is helemaal door Arnhemse vrouwen bedacht en ontwikkeld, vandaar de naam. En de "Dakhaas" (6,5%, 33 cl) is een eigenwijs blond biertje.

Wijnhuis Sonsbeek

Voor ons Gouden Eindejaarspakket heeft Wijnhuis Sonsbeek een prachtige biologische wijn van Neleman Organic Vineyards gekozen. Deze wijn bestaat uit Petit Verdot, Syrah en Tempranillo. Nucli is het Catalaanse
woord voor kern, in dit geval de essentie van goede wijn. Vegan friendly!
Fruitig en fris aroma van rood fruit en duidelijke tonen van eikenhout. De smaak is sappig, vol en aromatisch met lichte en zachte tannines in de afdronk.
Heerlijke toegankelijke ronde rode wijn, lekker om zo te drinken of te combineren met licht kruidige schotels van gevogelte of varkensvlees.
Licht gekoeld het lekkerst.

NB: De samenstelling van de geleverde pakketten kan soms afwijken van bovengenoemde specificatie. Onverhoopte Prijsverhogingen en soms in omvang beperkte hoeveelheden van natuurprodukten kunnen ons ertoe noodzaken een kleine wijziging in het assortiment aan te brengen.

Winkelwagen