Ronald McDonald BOSHUUS Arnhem

ONBEPERKT VAKANTIE VIEREN 

Hoog tussen de boomtoppen van Arnhem, op het dak van revalidatiecentrum Klimmendaal, vind je het aangepaste vakantiehuis: het Boshuus!

Al bijna 12 jaar biedt het Ronald McDonald Boshuus Arnhem ouders van een ziek of zorg intensief kind een plek om even op adem te komen. Dat doen we met een management van twee personen en ruim vijftig lieve vrijwilligers. Of je als ouder even wil ontspannen in onze huiskamer, logeren om dichter bij je kind te zijn of een ontspannen vakantie beleven, het kan allemaal in ons Boshuus.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door vele donateurs en sponsoren. Naast een financiële bijdrage, helpen veel (Arnhemse) ondernemers met diensten en goederen. Onze gasten kunnen met een gereduceerd tarief naar Burgers Zoo, het Openluchtmuseum, de Eusebiuskerk en Ouwehands Dierenpark. Ook is er een bijzondere samenwerking met Bio Vakantieoord, zodat onze gasten voor een klein bedrag gebruik kunnen maken van hun geweldige faciliteiten, zoals het aangepaste zwembad.

In de vakanties organiseren we Twinkelactiviteiten, om de ogen van de kinderen en ouders weer te laten twinkelen. Onze vrijwilligers bakken, knutselen en koken wat af.

Per jaar ontvangen wij ruim 4000 huiskamergasten, 40 logeergasten en 140 gezinnen. Met de bijdrage van de verkoop van de Arnhemse kerstpakketten kunnen wij deze gezinnen blijven ontvangen en ontzorgen.  We zijn ontzettend vereerd dat wij voor kerst 2022 het goede doel mogen zijn!

Namens het bestuur en vrijwilligers,

Colette en Suus, management Boshuus

Winkelwagen