Arnhem duurzaam en lokaal eindejaarspakket super groot

Een assortiment van 16 verschillende duurzame Arnhemse producten. Verpakt door Scalabor, hét sociale ontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland en vervoerd door het CO2 neutrale Arnhemse transportbedrijf Groene Rijders.  En bij elke aankoop van één van onze eindejaarspakketten steunt u het Toon Hermans Huis in Arnhem.

Daarmee hét sociale, maatschappelijk verantwoorde, duurzame en lokale Arnhems eindejaarspakket!116

Runder ragout 400 g en 4x ragoutbakjes van Slagerij Putman

Slagerij Putman is een ambachtelijke slager uit de Steenstraat in Arnhem. Meerdere malen prijswinnaar met hun producten!

Echte Arnhemse honing
Imkervereniging "De Bijenstal"

De Arnhemse imkervereniging levert al jaren echte Arnhemse Zomerhoning voor de eindejaarspakketten van Arnhem Lokaal. 250 g

Strip met 6 luxe bonbons
Grand Pasteur: Chocolaterier by Hilvers

Ambachtelijke luxe chocolade. Proef het verschil. 6 heerlijke en in Oosterbeek ambachtelijk gemaakte bonbons door de bonbonmakers van Bakker Hilvers. In een mooie doorzicht verpakking. Smaken voor 2023: Crème Brûlée, Wherters, Pistache, Likeur 43, Walnoot-koffie en Sinaasappel.

Earl Grey Sri Lanka
CAS meer dan koffie

Earl Grey is een populaire zwarte thee melange. Op karakteristieke smaak gebracht met sinaasappel en bergamot-olie van de citrusvruchten uit Italië. Deze thee is vernoemd naar Charles Grey, de Britse premier (1830- 1834) die de thee heeft ontvangen als een geschenk. CAS meer dan koffie: koffie en theewinkel uit Velp. 50 g.

Arnhems Bruggetjes
Bakkerij Hilvers

Geïnspireerd door de John Frost brug in Arnhem, heeft de Arnhemse bakkersfamilie Hilvers het recept voor het koekje "Arnhems Bruggetje" ontwikkeld.
24 koekjes, circa 250 g.

Vinoos

De smaaksensatie van wijn, verpakt in "Real Wine Gum". Ontwikkeld en geproduceerd door het bedrijf Vinoos met Arnhemse Roots. "Taking wine to a whole new level."

Vinoos introduceert eetbare wijn in de vorm van échte wine gums. Een nieuwe, unieke smaakbeleving. Ervaar een samenspel tussen zintuigen; een geursensatie, een tasting en een afdronk.

Favoriet van velen is deze heerlijke Prosecco met tintelende afdronk. Haar bouquet doet denken aan vlierbloesem, appels en citrus. Elegant op de tong met aroma’s van geel fruit en florale en kruidige zwemen. Een super sprankelend einde.
0% alchohol.
50 gram

Chocolatte Puur sachets
Koffiebranderij Peeze uit Arnhem

3 Sachets Fairtrade Chocolatte Puur Warme chocolademelk, maar dan anders! Geen cacaopoeder of kant en klare chocolademelk, maar echte Belgische chocolade gecombineerd met verse warme melk. Chocolatte zorgt voor een pure en unieke smaakbeleving. Een absolute ‘must have’, niet alleen in de winter!

Graangeluk Streekpasta
Streekprodukten Graangeluk

In 2022 won de Stichting GraanGeluk zowel de Europese Arca Deli award van de Safe Foundation als de Gouden Mispel, een nationale landschapsprijs van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap. Heerlijke vegan en volkoren pasta product uit de omgeving van Arnhem! 300 g

Appel-perensap
Natuurcentrum Arnhem

Een van de huisleveranciers van Natuurcentrum Arnhem is Zalig fruit Zoelen, heerlijk biologisch fruit uit de Betuwe. We zijn trots dat we namens hen 1 ltr. Appel-perensap aan de eindejaarspakketten hebben kunnen toevoegen.

Perensap
Natuurcentrum Arnhem

Een van de huisleveranciers van Natuurcentrum Arnhem is Zalig fruit Zoelen, heerlijk biologisch fruit uit de Betuwe. We zijn trots dat we namens hen 1 ltr. Perensap aan de eindejaarspakketten hebben kunnen toevoegen.

Sesam crackers
(Paul Koekie, Arnhem)

Paul Koekie is al meer dan 40 jaar een Arnhemse koekjesbakker in Klarendal. Naast de koekjes bakt hij ook heerlijke hartige crackers van biologische grondstoffen.
100 g.

Maanzaad-kerrie crackers
(Paul Koekie, Arnhem)

Paul Koekie is al meer dan 40 jaar een Arnhemse koekjesbakker in Klarendal. Naast de koekjes bakt hij ook heerlijke hartige crackers van biologische grondstoffen.
100 g.

Hazelnoot koekjes , biologisch
(Paul Koekie, Arnhem)

Paul Koekie is al meer dan 40 jaar een Arnhemse koekjesbakker in Klarendal. De hazelnootkoekjes zijn een van zijn koekjes specialiteiten. Gemaakt van biologische grondstoffen.
100 g.

Landmix de luxe met zeezout

Mark Wierbos van de Boerenhoeve uit de Versgaard in Velp heeft een luxe notenmix samengesteld met Zeezout.
200 g.

Boszeep
BOTMA & van BENNEKOM

Milde zeep met groene klei voor lichaam, handen en gezicht
Deze boszeep is te gebruiken onder de douche, naast de wasbak of voor het zacht reinigen van het gezicht. De heerlijke aardse bosgeur bestaat uit cederhout, rozemarijn en eucalyptus. De hoofdingrediënten zijn olijf- en kokosolie voor een natuurlijke reiniging. De groene klei in deze zeep heeft een zuiverende werking en bevat veel heilzame mineralen die goed zijn voor de huid.
Al onze producten worden met de hand gemaakt in ons zeepatelier in Arnhem. We stoppen alle liefde en aandacht in de bereiding, maar ook in het uiterlijk van onze zepen. Blok zeep á 50 g.

Grow Your Thoughts
Pluk de dag - Green Graphics

Arnhems Vormgeefster Kim Lagerweij heeft deze unieke kaarten ontworpen. Schrijf jouw wensen op het groeipapier, zoals: Doelen die je wilt behalen, gewoonten die je wilt verbeteren, een mooie carrière, het huis waar je van droomt, de liefde van je leven ontmoeten, een betere gezondheid of meer geluk, een wens voor iemand anders…of wat je ook maar verzint!
Inhoud: 1 kaart (verrassing of dat de groene, de rode of de blauwe variant is)

Goede doel 2023: Toon Hermans Huis Arnhem

Elke besteller draagt bij aan een donatie aan het Toon Hermans huis in Arnhem, Centrum voor leven met en na kanker. Het Toon Hermans Huis biedt steun , aandacht en geborgenheid aan mensen die geconfronteerd worden met kanker bij zichzelf of bij hun naasten. Per pakket dragen we in 2023 namens al onze opdrachtgevers 7% af aan het Toon Hermans Huis in Arnhem.

NB: De samenstelling van de geleverde pakketten kan soms afwijken van bovengenoemde specificatie. Soms in omvang beperkte hoeveelheden van natuurprodukten kunnen ons ertoe noodzaken een kleine wijziging in het assortiment aan te brengen.

Winkelwagen