Proeverij

9  Heerlijke producten van Arnhemse en zo duurzaam mogelijke herkomst, verpakt door Scalabor en vervoerd door De Groene Rijders. De prijs voor deze Proeverij inclusief inpakken, verpakking en een donatie aan het Ronald Mc Donald Boshuus in Arnhem bedraagt per 25-11-2022  € 35,75 (excl. BTW en aflevering.)

Dit Proeverijpakket is óók te verkrijgen inclusief een prachtig keukenschort van gerecyceld denim en afgewerkt met leeraccenten van Donders Fashion 1860 (de meerprijs hiervoor bedraagt € 19,00  excl. BTW)

Producten in het Proeverij eindejaarspakket:

Bakkerij Hilvers

6 heerlijke en in Oosterbeek ambachtelijk gemaakte bonbons door de bonbonmakers van Bakker Hilvers. In een mooie doorzicht verpakking. Smaken varieren van Amandel, hazelnoot, tot exotische mango.

Durs

De Arnhemse bierbrouwer Durs in hartje Klarendal (boven Goed Proeven) levert voor onze eindejaarspakket "Proeverij" hun "Ernhems Mokkel" en de "Dakhaas". Ernhems Mokkel (5,7 %, 33 cl) is helemaal door Arnhemse vrouwen bedacht en ontwikkeld, vandaar de naam. En de "Dakhaas" (6,5%, 33 cl) is een eigenwijs blond biertje.

Natuurcentrum Arnhem

Een van de huisleveranciers van Natuurcentrum Arnhem is Zalig fruit Zoelen, heerlijk biologisch fruit uit de Betuwe. We zijn trots dat we namens hen 1 ltr. Appel/perensap aan de eindejaarspakketten hebben kunnen toevoegen.

Koffiebranderij Peeze

Eerlijke koffie uit Ethiopië, Peru, Honduras en Indonesië. Mamao, een medium Roast koffie, geleverd in een pak met 10 cups. Fairtrade en de cups zijn gemaakt van plantaardig materiaal en kunnen in de GFT afvalbak.

Slagerij Putman

De prijswinnende worsten van Slagerij Putman uit de Steenstraat zijn een begrip in Arnhem! Gedroogde worst, traditioneel gekruid. 100 g.

't Zuivelhoekje

Ernhems Roem is een kaas, gemaakt van weidemelk afkomstig van koeien die tenminste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei lopen. Eerlijke en heerlijke kaas! (150 g.)

Vinoos

De smaaksensatie van wijn, verpakt in "Real Wine Gum". Ontwikkeld en geproduceerd door het bedrijf Vinoos met Arnhemse Roots. "Taking wine to a whole new level." Aan het Proeverij pakket hebben we 2 verschillende mini verpakkingen toegevoegd met elk 2 wine gums.

Ronald Mc Donald Boshuus

Elke besteller draagt bij aan een donatie aan het Boshuus in Arnhem. Daarmee kunnen weer kinderen even kind zijn en genieten van er even uit te zijn. Per proeverij pakket dragen we 7% (€ 1,70) af aan het Ronald McDonald Boshuus.

NB: De samenstelling van de geleverde pakketten kan soms afwijken van bovengenoemde specificatie. Onverhoopte Prijsverhogingen en soms in omvang beperkte hoeveelheden van natuurprodukten kunnen ons ertoe noodzaken een kleine wijziging in het assortiment aan te brengen.

Winkelwagen