Trends in eindejaars (Kerst-) pakketten

Trends in eindejaars (Kerst) pakketten.

Van oudsher gaven werkgevers hun werknemers in de winterperiode een voedselpakket rond de feestdagen.
(Bron https://nl.wikipedia.org/wiki/Kerstpakket )

Werkgevers gingen er vanaf plm 1990 steeds meer toe over om medewerkers zelf een keuze te laten maken uit verschillende mogelijke pakketten, of om dit bedrag aan een goed doel te schenken. De mogelijkheden om dit “bestel” proces via internet te regelen, vergemakkelijkten de uitvoering. Van recentere datum is er weer een trend om als werkgever een thema pakket aan te bieden. Een door de werkgever uitgezocht pakket wordt als persoonlijker ervaren dan een zelf uitgezocht pakket.

En met de Koop Lokaal trend, zijn pakketten met lokale streekproducten steeds populairder geworden. En met de Arnhem Pakketten van Arnhem Lokaal met producten van Arnhemse bedrijven, voeg je daar een unieke combinatie van drie elementen aan toe:

  1. Verrassingselement: Een door de werkgever gekozen eindejaarspakket zorgt voor de ontvangers en hun gezin een speciaal verrassingselement: Kunt u het zich al voorstellen? Uw medewerker komt thuis met een geschenk namens zijn/haar werkgever of zakenpartner!  Het hele gezin helpt mee met uitpakken. Op verzoek voegen we namens u een bedankkaart toe (tegen kostprijs)
  2. Goed doel: Elk jaar kiest Arnhem Lokaal een goed doel. In 2022 was dat het Boshuus, het Ronald Mc Donald huis in Arnhem.
  3. Sociaal werkgeverschap: Scalabor pakt alle pakketten in.
    (Scalabor is hèt sociaal ontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland. Scalabor helpt mensen die ondersteuning nodig hebben bij het krijgen en behouden van een plek op de arbeidsmarkt.)
  4. Duurzame producten/duurzame verpakking: Bij de selectie van de producten en het inpakmateriaal letten we op de mogelijkheden van hergebruik en we zijn terughoudend met bedrukking en drukinkt.

Met Nieuwjaars geschenken of andere relatiegeschenken door het jaar heen (uit de webshop, of voor grotere bestellingen op maat samengesteld) helpen we je graag.

Winkelwagen